Principală » Articole » Centre Comerciale » Supermarket

Alege din:
Categoria:

LIDL Torontalului
Adresa:
Calea Torontalului
Program:
Luni-Sambata: 08-23
Duminica: 09-21
Telefon:
-
Website:
Istoria Lidl începe în Germania în anii `30, odată cu înfiinţarea companiei Lidl & Schwarz, prin comercializarea de produse alimentare în regim en gros. Mai târziu, activităţile companiei sunt divizate prin dezvoltarea unui lanţ independent de magazine de tip discount sub denumirea de Lidl şi, respectiv, prin înfiinţarea supermarket-urilor şi a hipermarket-urilor Kaufland şi Handelshof. Originea magazinelor Lidl se află în Germania. Ludwigshafen este locul unde în anul 1973 se deschide primul magazin. Extinderii pe întreg teritoriul Germaniei pe parcursul anilor `80 îi urmeazǎ în anii `90 expansiunea internaţională. Lidl dispune astăzi de magazine în mai toate ţările europene şi este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine de tip discount din Europa. Cucerirea de noi pieţe, în care să le oferim clienţilor noştri calitate maximă la cele mai avantajoase preţuri, va rămâne şi în viitor obiectivul nostru cel mai important.

Click pe imagine pentru a o mari!

Lidl se situează pe primele locuri între magazinele alimentare de tip discount din România. Activitatea noastră se bazează pe simplitate şi este orientată către client.


Categorie: Supermarket | Ultima actualizare: (14-Mai-2013)
Vizualizări: 2907 | Tag-uri: lidl torontalului, calea torontalului, Lidl, hipermarket, supermarket lidl, torontal | Rating: 4.8/6
Atricole aleatoriiAi fost la "LIDL Torontalului"? Ce impresie ți-a făcut?

Facebook